Duizend euro voor Rode Kruis Voorst

Op maandag 15 oktober was dan eindelijk het moment daar. Voorzitter Leon Brekelmans van de Oranje Vereniging Klarenbeek (OVK) heeft de beloofde cheque uitgereikt aan het Rode Kruis afdeling Voorst.
Tijdens de ker(k)misviering in het kermisweekend deed voorzitter Brekelmans de toezegging dat de opbrengst van de collecte (457,30 euro) zou worden aangevuld tot een bedrag van 1.000,00 euro.

Namens het Rode Kruis afdeling Voorst waren de dames Smallegoor en Koolman en de heer Hurenkamp aanwezig. Leon Brekelmans overhandigde de cheque ter waarde van een bedrag van 542,70 euro aan mevrouw Smallegoor. Het Rode Kruis zal dit bedrag besteden aan de nieuw te bouwen garage bij het Medisch Centrum Klarenbeek. Namens het Rode Kruis afdeling Voorst bedankte mevrouw Smallegoor voor de bijdrage van de OVK. Een nieuwe garage is natuurlijk een forse investering, dus alle bijdragen hiervoor zijn van harte welkom.


OVK-voorzitter Leon Brekelmans overhandigd hier de cheque aan mevrouw Smallegoor van het Nederlandse Rode Kruis afdeling Voorst.