Om onze inzetten te kunnen doen hebben wij de beschikking over diverse materialen. Naast de verbandmiddelen hebben wij de volgende materialen direct ter beschikking:

2 PAMs, een kleine en een grote. Een PAM is een multi inzetbaar voertuig. PAM is de afkorting van Personeel Ambulance Materiaal. De Ambulance functie mogen onze voertuigen in normale omstandigheden niet uitvoeren.

De grote PAM is een Ford Transit.

Dit voertuig is stahoogte en voorzien van regelbare luchtvering. Het voertuig kan ingericht worden voor rolstoelvervoer (incl. scootmobiels) en/of zittend vervoer, hiervoor is er achterin de bus een inklapbare rijplaat aanwezig. Ook kan het voertuig uitgerust worden met een brancard, een 2e brancard op beugels of een rijdend bed. Dit laatste is bedoeld voor sociaal vervoer van een bedlegerige hulpvrager. Het voertuig beschikt over een mobilofoon en telefoon.
Het roepnummer van dit voertuig is 53-50.

De kleine PAM is een Volkswagen Caddy.

Dit voertuig is voorzien van een brancard. Het voertuig met brancard-unit heeft 3 zitplaatsen maar het is mogelijk de brandcard unit te demonteren waardoor er 7 zitplaatsen mogelijk worden. Ook dit voertuig is voorzien van een mobilofoon en telefoon.

Tent met aanhanger.

Deze aanhanger is o.a. voorzien van een ruime tent welke dienst kan doen als Eerste hulppost, een aggregaat en masten voor vlaggen, antennes en lampen. Ook tafels en banken zitten op deze aanhanger.

Partytent met aanhanger.

Deze aanhanger is voorzien van een o.a. een partytent, brancards en een aggregaat.

Overige.

Naast 2 fietsen hebben we diverse rolstoelen, dekens, portofoons, e.d.