Het Nederlandse Rode Kruis afdeling Voorst biedt de oudere of gehandicapte medemens ook de mogelijkheid van aangepaste vakanties.


Vakantiehuizen 

IJsselvliedt Valkenberg

Daarvoor beschikt het Nederlandse Rode Kruis over enkele prachtig gelegen vakantiehuizen, waar mensen, die al zoveel hebben meegemaakt, tot rust kunnen komen, en een hele week door het Nederlandse Rode Kruis in de watten worden gelegd.
 

Henry Dunant

De Henry Dunant

Ook is het mogelijk een week met de Henry Dunant, een speciaal gebouwd cruiseschip, te gaan varen over de Nederlandse en buitenlandse wateren, en waarbij men volledig tot rust komt.

Voor meer informatie wat de afdeling Voorst voor u hierin kan betekenen kunt u mailen met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Lemele

De Imminkhoeve

Verder verzorgt de afdeling Voorst van het Nederlandse Rode Kruis jaarlijks een speciaal vakantieweekend in de Imminkhoeve in Lemele.
Tijdens dit weekend (van zaterdag t/m dinsdag) maakt een groep ouderen en gehandicapten uit de gemeente Voorst enkele prachtige vakantiedagen mee, waarin zowel aan de inwendige als de uitwendige mens wordt gedacht, en waarbij gezelligheid voorop staat.
Kortom een weekend waar men achteraf met veel plezier op terugkijkt.

Voor meer informatie over aangepaste vakanties die de afdeling organiseert kunt u mailen met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.