Dit jaar was de Klarenbeekse Kermis aan de Broekstraat van 16 t/m 18 augustus.

Vrijdag.

De kermis begint traditiegetrouw met de middag voor de geestelijke en lichamelijke beperkte medemensen. Dit jaar hadden we naast onze PAM (bus voor rolstoelvervoer) ook de PAM van afdeling Brummen en Zutphen nodig om alle bezoekers naar en van de kermis te krijgen. De middag waren onze vrijwilligers ter beschikking voor ondersteuning waar dat maar nodig was. Iedereen heeft zich prima vermaakt, het was reuze gezellig.


Het ontvangstcomité                                                                 We hebben er zin in!

De avond begon met het schuttersfeest waarbij er op een houten vogel geschoten moest worden. 's-Avonds was het gezellig druk in de tent met een optreden van de band Stageline.

Zaterdag.

De zaterdag begon met de 6-kamp voor de kinderen met allerlei leuke spelletjes die in teamverband plaats vonden. Daarna was er de 6-kamp voor de jaarlijkse volksspelen waar een aantal fantastische toestellen aanwezig waren gebaseerd op het TV programma ‘Wipe Out’ zoals de ‘Crazy Sweaper’ en de ‘Punch Wall’. Uiteraard konden de spelletjes met water niet ontbreken. Aansluitend aan de volksspelen zorgde de band Dakkeraf de muziek in de tent.'s-Avonds beet Dj Sander het spits af en zorgde voor een goeie warming-up. De hoofdact van de avond was de band Band & Breakfast.

Zondag.

Zondagmorgen begon de dag al vroeg met net als voorgaande jaren de kerkdienst in de feesttent, waarbij de opbrengst van de collecte ten goede kwam aan de Welfare van onze afdeling. Daarna zorgde Shantykoor De Trossen Los voor een mooi optreden met de nodige meezingers. 's-Middags was er een spectaculaire skate show en aan het einde van de middag kon ook nog de geur van verbrand rubber worden opgesnoven, tijdens een echte ‘’car burn out’’. Around the Jukebox verzorgde deze middag de muziek. Slagerij Walravens zorgde voor een heerlijke maaltijd. Voor het avondprogramma bracht de band Enge Buren de sfeer er vast goed in. Het slotstuk van het weekend was de de Classic Rock Show.

Een mooi evenement waar qua hulpverlening alleen wat pleister en insectenbeten behandelingen waren. Graag zijn wij volgend jaar weer van de partij in 2014.

Alle foto's en stukjes zijn te vinden op de site van de Oranjevereniging Klarenbeek